ICT Advies & ondersteuning

IP Central heeft een netwerk van meer dan 250 ICT ondernemers. Daardoor kunnen we bijzonder snel schakelen en klanten en collega's snel verder helpen bij die ene uitdaging. Daarbij hebben we kennis van alle actuele ICT platformen én telefonie oplossingen.


Voor MKB Ondernemers

Het is voor MKB Ondernemers en ICT managers vaak lastig om in detail een voorstel, architectuurplaatje of visiestuk van een ICT leverancier te toetsen. Je bent goed in je eigen vakgebied, niet in ICT. Maar hoe weet je dan dat het voorstel de juiste keus is? Daar komt IP Central en haar netwerk van pas. Wij schuiven aan als onafhankelijke leverancier, denken met je mee en toetsen het voorstel van je leverancier.


Voor collega ICT bedrijven
Heel af en toe komt er een vraag van een klant voorbij waar je wellicht net niet de kennis van hebt. Dat merk router waar je niet alles van weet? Of die Azure koppeling waarvan je weet dat hij wel moet werken, maar je weet niet hoe. Daar komen wij van pas. We zetten de vraag uit in ons netwerk van 250+ ict professionals en kunnen je - meestal nog dezelfde dag - verder helpen.