Welkom! 
  bij IP Central 

Teams vergaderzalen

IP Central bouwt slimme video vergaderoplossingen op basis van Microsoft teams of Cisco Webex. Gebruikers hoeven alleen de vergaderzaal via agenda uit te nodigen, en de vergaderzaal doet de rest.


De vergaderzaal toont op het scherm binnen of buiten de vergaderzaal wat de agenda is voor die dag. En natuurlijk kan tussendoor nog even snel een vergadering worden geboekt. 


Om alles goed te laten werken voert IP Central voor vergaderzalen graag de regie. We stemmen af met de verhuurder van het pand of de afdeling ICT hoe we een goede internetverbinding naar de vergaderzaal krijgen. We stemmen met de interieur bouwer of ontwerper af hoe het grote en zware scherm optimaal gemonteerd kan worden. En natuurlijk beheren we en configureren we ook je Microsoft 365 omgeving, indien gewenst.


We hebben diverse mogelijkheden om slimme vergaderzalen mogelijk te maken. We hebben een verhuur mogelijkheid waarin we een scherm met meeting bar op een kar brengen en halen. We hebben de mogelijkheid om de teams vergaderzaal in abonnement vanaf € 78,- per maand te leveren.

En uiteraard is het ook mogelijk de meeting bars te kopen en ons alleen het onderhoud te laten verzorgen.